19 Mart 2009 Perşembe

UEFA CUP

AVRUPADAKİ BAHİS ŞİRKETLERİNİ DÜZENLİYEN BİR FİRMANIN BİLGİLERİ %99 DOĞRUDUR (Hangi takıma ne kadar para yatırılmış ve yüzde kaç kişi oynamış)YARAR SAĞLIYACAĞINDAN EMİNİM... Yatırılan paralar EURO şeklindedir.

RESMİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN...



UEFA KUPASI GEREKLİ BİLGİLER

GALATASARAY - hamburger SV

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21:30'da başlayacak ve Futbol-Smart'tan naklen yayınlanacak müthiş karşılaşmada Portekiz'li hakem Pedro Proença düdük çalacak.
Geçtiğimiz hafta Hamburg'dan 1-1'lik sonuçla dönerek tur için avantaj yakalayan sarı kırmızılı temsilcimiz, teknik direktör Bülent Korkmaz'la birlikte başladığı yenilmezlik serisini bu maçta da sürdürmenin peşinde olacak.
Golsüz beraberlik ve her türlü galibiyette çeyrek final kapısından girecek olan Galatasaray'da, kırmızı kart cezalısı Emre Aşık'ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Mehmet Topal, Servet Çetin, Emre Güngör ve Linderoth da forma giyemeyecek.
Yine sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Shabani Nonda'nın ise büyük ihtimalle takımdaki yerlerini alamamaları bekleniyor.
Konuk Panzerler'de ise Hırvat yıldız Mladen Petric, Alman Milli futbolcu Piotr Trochowski, Fildişi'li defans oyuncusu Guy Demel, Danimarka'lı defans Michael Gravgaard gibi as oyuncular takımdaki yerlerini alamayacak.
Uzun süredir takımdan ayrı olan Bastian Reinhardt, Thimothee Atouba, Romeo Castelen ve Choupo Moting de kadroda yok.


Sarı kırmızılıların karşılaşmaya; De Sanctis, Serkan Kurtuluş, Harry Kewell, Hakan Balta, Volkan Yaman, Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Cassio Lincoln ve Milan Baros 11'iyle başlaması bekleniyor.


Hamburg'un ise sahaya; Frank Rost, Joris Mathijsen, Alex Silva, Dennis Aogo, Jerome Boateng, David Jarolim, Marcell Jansen, Collin Benjamin, Tunay Torun, Ivica Olic ve Jose Paolo Guerrero 11'iyle çıkması bekleniyor.


Shakhtar Donetsk - CSKA Moscow

Shakhtar Donetsk'te savunma hattının önemli ismi Dmytro Chygrynskiy kart cezalısı. Hubschman, Kucher, Fernando ve Darijo Srna ise sarı kart cezası sınırında olan futbolcular.

Muhtemel 11: Pyatov; Srna, Ischenko, Kucher, Shevchuk; Ilsinho, Lewandowski, Jadson, Fernandinho; Gladkiy, Luiz Adriano.

CSKA Moskova'da takımın yıldız isimlerinden Rus Milli sol kanat oyuncusu Yuri Zhirkov sarı kart cezalısı. Yine kilit oyunculardan olan Elvir Rahimic de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Brezilya'lı yıldız Vagner Love ise sarı kart cezası sınırında.

Muhtemel 11: Akinfeev; Sergei Ignashevich, Deividas Semberas, Aleksei Berezutski, Vassili Berezutski, Pavel Mamaev, Georgi Shchennikov, Milos Krasic, Alan Dzagoev, Caner Erkin, Vagner Love.

Aab Aalborg – Manchester City

Aalborg'da cezalı olan ortasaha Thomas Enevoldsen, defans oyuncusu Steve Olfers, Pazar günkü maçta sakatlanan forvet Jeppe Curth, defansın önemli isimleri Kjetil Waehler ile Michael Beauchamp forma giyemeyecek.

Muhtemel 11: Zaza, Bogelund, Jakobsen, Pedersen, Nielsen, Johansson, Due, Risgard, Augustinussen, Caca, Shelton.

Manchester City'de Galli golcü Craig Bellamy'nin sakatlığı devam ediyor. Hollanda'lı ortasaha oyuncusu Nigel de Jong da UEFA kuralları nedeniyle kadroda yok.

Muhtemel 11: Given, Richards, Dunne, Onuoha, Bridge, Kompany, Elano, Ireland, Wright-Phillips, Robinho, Caicedo. Shakhtar Donetsk'te savunma hattının önemli ismi Dmytro Chygrynskiy kart cezalısı.

Metalist Kharkiv – Dynamo Kiev

Metalist'te Polonya'lı defans Seweryn Gancarczyk sarı kart cezalısı. Ortasahanın etkili ismi Olexandr Rykun ise sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Haftasonundaki maçta sakatlanan defans oyuncusu Andrey Konyushenko'nun durumu da maç saatinde belli olacak.

Muhtemel 11: Goriainov – Jonatan Maidana, Milan Obradovic, Papa Gueye, Vitaliy Bordiyan – Valentin Slyusar - Sergiy Valyaev, Marko Devic, Edmar Aparecida, Olexandr Trisovic - Avelino Coelho Jackson (Jaja).

Dynamo Kiev'de geçen haftaki maçın kahramanı Hırvat ortasaha Ognjen Vukojevic sarı kart cezalısı.

Muhtemel 11: Stanislav Bogush– Betao, El Kaddouri, Goran Sablic, Andriy Nesmachniy– Carlos Correa, Taras Mikhalik– Roman Eremenko, Olexandr Aliyev, Artem Milevskiy- Artem Kravets.

Zenit St. Petersburg – Udinese

Zenit St. Petersburg'ta cezalı olan defans oyuncusu Roman Shirokov ile sağ bek Aleksandr Anyukov takımdaki yerini alamayacak. Savunmanın diğer ağır topları Tomas Hubocan ve Nicolas Lombaerts de sakatlık nedeniyle kadroda yok. Haftasonundaki Spartak Moskova maçında sakatlanan Ukrayna'lı yıldız kaptan Anatoliy Tymoshchuk'un durumu da maç saatinde belli olacak.

Muhtemel 11: Malafeev - Kim Dong Jin, Krizanac, Sebastien Puygrenier, Sirl - Tymoshchuck, Denisov, Zyryanov - Danny, Pogrebnyak, Tekke.

Udinese'de sakat olan Andrea Coda, Damiano Ferronetti ve Fernando Tissone'nin yanı sıra kart cezalısı Maurizio Domizzi de takımdaki yerini alamayacak. Emanuele Belardi ve Gaetano D’Agostino ise sarı kart cezası sınırında.

Muhtemel 11: Handanovic - Zapata, Felipe, Lukovic, Pasquale - Gökhan İnler, D'Agostino, Asamoah - Pepe, Quagliarella, Di Natale.

Braga – Paris-Saint Germain

Braga'da takımın en önemli gol silahı Kamerun'lu Albert Meyong, Brezilya'lı defans Moises ve bir diğer defans oyuncusu Paulo Jorge ile Brezilya'lı ortasaha Mossoro sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Cesar Peixoto'nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

Muhtemel 11: Eduardo; Pereira, Evaldo, Leone, Rodriguez; Aguiar, Vandinho, Stelvio Cruz, Alan Silva; Renteria, Jorginho.

Paris St. Germain'de defans oyuncusu Gregory Bourillon ve golcü Loris Arnaud'un uzun süreli sakatlıkları devam ediyor.

Muhtemel 11: Landreau; Ceara, Armand, Sakho, Camara; Clement, Chantome, Rothen, Sessegnon; Luyindula, Guillaume Hoarau.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder