12 Nisan 2009 Pazar

342 Reggina - Udinese (0) (2.90)

Reggina için kritik bir karşılaşma,ancak bundan öncede bir çok kritik maça çıktılar ve hep sonuç hüsran oldu. Ligde kalacaklarını sanmıyorum. Kadro derinliği yok ve ellerindeki mevcut kadro da çok yetersiz.

Udinese UEFA yorgunu, Bremen karşısında alınan 3-1 lik yenilgi morallleri bozdu. İki takım kadrosunda da ciddi eksikler var. Daha doğrusu Reggina'nın ciddi eksikleri var,Udinese teknik direktörü Marino kadroda rotasyona gidecek. Reggina'da Campagnolo, Corradi, Adejo, Cirillo, Cozza sakatlıkları nedeniyle ve Carmona'da cezası nedeni ile forma giyemeyecek.

Udinese'de Di Natale sezonu kapatmıştı. Felipe,Zapata,Inler,Quagliarella ve D'Agostino gibi 11'in değişmez isimlerinin dinlendirilmesi bekleniyor.

Reggina'ya bu koşullar altında hala güvenemiyorum. Udinese geçtiğimiz hafta Inter karşısına da yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmıştı ve 90 dakika domine ettiği maçı Zapata'nın kendi kalesine attığı gol ile kaybetmişlerdi. Inter'i yedek kadro ile yenebilirlerdi. Udinese 11'inde Floro Flores, Sachez, Pepe, Asamoah, Obodo gibi kaliteli isimler olacak. Defans oyuncuları Domizzi ve Lukovic döndüler ve oynayacak durumdalar.

Ben Reggina'nın maksimum 1 puan çıkarabileceğini düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder